Je kunt mij contacteren voor een energetische behandeling van je paard op locatie.

Doel van deze energetische behandeling  is om blokkades op te heffen waardoor de  levensenergie weer vrij kan stromen en de energetische balans hersteld kan worden zowel fysiek als mentaal. Het is tevens een ondersteuning om het zelf genezend vermogen te stimuleren. Naast reguliere behandelingen werkt het ondersteunend en het ontspant. Het is NOOIT een vervanging van de dierenarts en/of andere deskundige! Laat dit duidelijk zijn!

Energetische behandeling op locatie is mogelijk tot een straal van 30 km vanaf Landgraaf. De kosten hieraan verbonden zijn 80,00 euro inclusief reiskosten binnen een straal van 15 km. En inclusief een telepathisch contact via foto dat van te voren gemaakt en besproken wordt.  Bij verdere afstanden wordt 0,40 eurocent per km in rekening gebracht.

Heb je belangstelling of vragen neem dan contact op via info@wordbewustcoaching.nl of telefonisch 06-21921453 van maandag t/m vrijdag tijdens kantoor uren.

BELANGRIJK niets te vermelden over het dier en de lichamelijke klachten niet benoemen!! zodat ik de behandeling en het contact zo blanco mogelijk aan kan gaan.