Boeken

Bewust-Zijn

Ik heb een werkboek geschreven waarmee een ieder zelf aan de slag kan gaan, samen met je dier.

Het kan ingezet worden om spelenderwijs meer Bewust-Zijn en Inzicht te krijgen in je eigen functioneren en omgang met je dier.

Door te werken met het boek en de kaarten hetzij individueel of in een groep ontstaat Inzicht samen met je dier. Als je de omgang ‘bewuster’maakt, ontstaat er een betere communicatie. Spelenderwijs samen ontdekken om dichter bij elkaar te kunnen komen. Dieren spiegelen, dus veranderingen worden zichtbaar. Dieren geven ons iedere keer weer een kans om in verbinding te kunnen komen.Het is aan ons mensen hoe we hiermee omgaan.

Titel: Bewust-Zijn met je paard – Hanna Jansen-Niemantsverdriet
Uitgeverij: Boekscout
ISBN: 978-94-638-9985-7
Prijs: € 22,50
incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België

Bij Bruna Landgraaf kunt u het boek ook verkrijgen en het is tevens te bestellen bij BOL.com

Van zolder gehaald

Haiku is een vorm van Japanse dichtkunst geschreven in drie regels van vijf-zeven-vijf lettergrepen. De haiku’s in dit boekje nodigen uit om even bij iets stil te staan of om gewoon je verbeelding de vrij loop te laten. Sommigen zijn direct, anderen laten ruimte te mijmeren. De natuur loopt er als een rode draad doorheen.

Hanna heeft het samengesteld door haiku’s die zij zelf geschreven heeft te bundelen met de haiku’s van haar overleden vader. Deze waren ‘te mooi om op zolder te laten liggen’. Dit was tevens de aanzet om dit bundeltje tot stand te brengen.

Ze hoopt dat de lezer geniet van de diversiteit.

Titel: Van zolder gehaald – Hanna Jansen-Niemantsverdriet
Uitgeverij: Boekscout
ISBN: 978-94-648-9373-1
Prijs: € 15,99
incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België

Wordbewustcoaching

M: +31 6 21 921 453