Over mij

Hanna Jansen-Niemantsverdriet

Ik ben Hanna Jansen-Niemantsverdriet geboren in 1963 te Amsterdam. Vanaf mijn veertiende woonachtig in Zuid Limburg te samen met mijn man en dierenfamilie. Dieren spelen een belangrijke rol in mijn leven.

Jarenlang heb ik mensen mogen bij staan met hun dieren via telepathische communicatie vanuit dierenverstaan.

Er ontstond gaandeweg de behoefte de ervaringen te koppelen aan een voor mij andere manier van werken. Mijn bezigheden bestonden eerst uit het ‘lezen’ van de energie van de dieren zowel lichamelijk als geestelijk via foto waar ik telefonisch verslag van uitbracht naar hun mensen toe. Ook ben ik overtuigd geraakt van het belang dat de mens de antwoorden het beste in zichzelf naar boven kan laten komen.  Vanuit dierenverstaan heb ik een koppeling gemaakt naar wordbewustcoaching. Het gaat hier beiden nog om ‘verstaan’ . Ik bied begeleiding aan in bewustwording, Dit gekoppeld aan en met je dier, waarin samengewerkt wordt naar een weg tot meer bewustzijn.

Rouwverwerking

In de loop van mijn bezigheden heb ik gemerkt dat er veel ‘stil verdriet’ is bij mensen die een geliefd dier hebben verloren en in dit proces vaak alleen staan. Na het succesvol afronden van een opleiding rouwverwerking heb ik ervoor gekozen dit in te willen gaan zetten speciaal voor mensen die een geliefd dier hebben verloren. Anders dan in mijn overige werkzaamheden is hierbij de doelgroep onbeperkt. Het maakt niet uit of je geliefde dier recent of langer geleden overleden is. Verdriet kent geen kalendertijd. Voor meer informatie klik op bovenstaande kopje Rouwverwerking.

Energetisch

Het energetisch werken heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik ben mij op verschillende vlakken hierin verder gaan ontwikkelen zowel voor mens als dier.  Via cursussen, opleidingen en het geleerde toe te passen in het dagelijkse leven. In mij leeft de overtuiging dat we veel kunnen leren samen , met en door onze dieren. De dieren waarmee ik samenleef zijn paarden en honden en dit zijn tevens ook de doelgroepen waarmee ik werk in mijn telepathische communicatie. Bij de rouwverwerking is de doelgroep onbeperkt.

Wordbewustcoaching

M: +31 6 21 921 453