Hanna Jansen-Niemantsverdriet

Ik ben Hanna Jansen-Niemantsverdriet geboren in 1963 te Amsterdam. Vanaf mijn veertiende woonachtig in Zuid Limburg te samen met mijn man en dierenfamilie. Dieren spelen een belangrijke rol in mijn leven, zowel vroeger als nu.

Jarenlang heb ik mensen mogen bij staan met hun dieren via telepathische communicatie en het geven van workshops hierin.

Na een noodzakelijke pas op de plaats ontstond de behoefte de ervaringen te koppelen aan een voor mij andere manier van werken. Mijn bezigheden bestonden eerst uit het ‘lezen’van de energie van de dieren zowel lichamelijk als geestelijk via foto waar ik telefonisch verslag van uitbracht naar hun mensen toe. Gaandeweg ben ik overtuigd geraakt van het belang dat de mens de antwoorden het beste in zichzelf naar boven kan laten komen. Hierdoor is er verandering ontstaan in mijn werkwijze en vanuit dierenverstaan is een koppeling gemaakt naar wordbewustcoaching. Het gaat hier beiden nog om ‘verstaan’ echter vanuit een ander uitgangspunt. Ik bied begeleiding aan in bewustwording gekoppeld aan en met je dier, waarin samengewerkt wordt naar een weg tot meer Bewust-Zijn.

Energetisch

Het energetisch werken heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik ben mij op verschillende vlakken hierin verder gaan ontwikkelen zowel voor mens als dier, via cursussen, opleidingen en het geleerde toe te passen in het dagelijkse leven. In mij leeft de overtuiging dat we veel kunnen leren samen met en door onze dieren. De dieren waarmee ik samenleef zijn paarden en honden en dit zijn tevens ook de doelgroepen waarmee ik werk.