Kernvraag

Na eerst telefonisch contact en overleg te hebben gehad waarin we de kern vraag vastleggen, kan je mij een foto van je dier mailen met de vermelding van de naam, het geslacht, de leeftijd en hoe lang het dier al bij je is. ABSOLUUT geen verdere informatie!! Doe je dit wel dan kan er geen contact plaatsvinden, daar ik het contact zo blanco mogelijk wil aan gaan en dus niet van te voren beïnvloed wil zijn. DIT IS VAN BELANG!

Belangrijk is te realiseren dat het contact via de foto een hulpmiddel is, een antenne om afgestemd te raken en je te allen tijden zelf verantwoordelijk bent voor het welzijn van je dier en jezelf natuurlijk.

Na het eerste kennismakingsgesprek en het eventuele daarop volgend gesprek wordt er een tijdstip afgesproken waarop je me belt. Een consult bestaat uit een telefonisch gesprek van ongeveer  1/2 uur en voorafgaand een telepathisch contact met het dier via foto. De kosten bedragen 40,00 euro.

Interesse

Als je interesse hebt, een afspraak wilt maken of vragen hebt gelieve te mailen of bellen van ma t/m vrijdag tijdens kantooruren, zie contactgegevens. Ben ik niet in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden dan spreek duidelijk naam en telefoonnummer in zodat ik je op een  later tijdstip terug kan bellen. De afspraken kunnen alleen overdag en op doordeweekse dagen plaatsvinden. Na 17:00 uur en zaterdag en zondag wordt er niet gereageerd op telefoon, mail en whatsapp.

Er is ook mogelijkheid tot individuele coaching met je paard met betrekking tot bewustwording op locatie binnen een straal van 30km vanuit Landgraaf. De kosten hieraan verbonden zijn 80,00 euro inclusief vooraf een telepathisch contact en reiskosten binnen een straal van 15km. Bij verdere afstanden wordt 0,40 eurocent per kilometer in rekening gebracht.