Voor wie

Verdieping

Voor iedereen die een relatie met paarden of honden heeft en hier verdieping in wil. Of als je opheldering wil krijgen in vragen met betrekking tot de omgang en bereid bent hierin ook naar jezelf te kijken en waar nodig veranderingen aan te brengen. Door bewust te worden wat bij onszelf om aandacht vraagt en hier verandering in aan te brengen, ontstaat er een betere communicatie en omgang met de dieren. Ook omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol. Ben je vastgelopen en weet je niet hoe verder te gaan met je dier? Dan kan telepathisch contact met je dier gekoppeld aan een telefonisch gesprek een bijdrage leveren om opheldering te krijgen waarna je weer zelfstandig verder kunt. De doelgroep waarmee ik werk zijn paarden en honden.

Rouwverwerking

Speciaal voor mensen die een geliefd dier zijn verloren en hier samen naar willen kijken. Anders dan bij mijn overige werkzaamheden is hierbij de doelgroep onbeperkt. Het maakt niet uit of het dier recent of langer geleden is overleden. Verdriet kent immers geen kalendertijd.

Klachten

Bij klachten raadpleeg altijd een arts of andere deskundige en laat duidelijk zijn dat het werken met wordbewustcoaching NOOIT een vervanging van deskundige hulp is echter een aanvulling van Bewust-Zijn,  met en voor je dier.

Wordbewustcoaching

M: +31 6 21 921 453