Workshop

De Kracht van Bewust-Zijn met je paard

De workshop is erop gericht om meer ‘Bewustzijn’ en Inzicht te laten ontstaan. En voor een aanzet te geven om voor een ieder hier zichzelf verder in te kunnen gaan ontwikkelen. Er wordt stilgestaan bij de kracht van de gedachten met betrekking tot de omgang met onze dieren.” Wat zenden we uit? Hoe kunnen we hiermee communiceren? Hoe werkt onze waarneming? Maken we echt contact? Hoe maken we verbinding? Hoe ontvangen we informatie en wat voor rol speelt ons denken, voelen en doen hierin? Beperkende overtuigingen en vooroordelen wat doen die met ons en onze omgeving?”

Deze workshop wordt gegeven vanaf 4 personen tot maximaal 6 personen voor een tijdsduur van +/- 2 uur. Na een deel theorie wordt er samen gekeken o.a. met behulp van de kaarten uit mijn werkboek wat relevant is in het nu om mee aan de slag te kunnen gaan. Het gaat erom samen de inzichten te delen en van en met elkaar te leren.  ‘Bewustzijn’ te laten ontstaan.

Ervaar

Een ieder is uniek zo ook onze dieren en gaat zijn weg op zijn eigen wijze. Dus is het mede zo belangrijk beperkende overtuigingen en vooroordelen los te laten. Hierdoor kan er een echte ontmoeting en verbinding tot stand kan komen.  Er is niet een enkele waarheid, ervaar en kom al doende tot meer ‘bewustzijn’ en ontdek wat voor jou als waarheid telt en zo bijdraagt aan een fijne omgang en samenwerking met je dier.

De kosten bedragen 50,00 euro p.p. inclusief koffie, thee en iets lekkers.  Leuk voor een vriendinnen middag of uitje met collega’s.

Er kan in overleg een datum en tijd afgesproken worden. Trek stevige schoenen aan en weerbestendige kleding.

 

Wordbewustcoaching

M: +31 6 21 921 453