De Kracht van Bewust-Zijn met je paard

De workshop is erop gericht om meer ‘Bewustzijn’ en Inzicht te laten ontstaan en een aanzet te geven om een ieder voor zichzelf hier verder in te kunnen gaan ontwikkelen. Er wordt stilgestaan bij de kracht van de gedachten met betrekking tot de omgang met onze dieren.” Wat zenden we uit? Hoe kunnen we hiermee communiceren? Hoe werkt onze waarneming? Maken we echt contact? Hoe maken we verbinding? Hoe ontvangen we informatie en wat voor rol speelt ons denken, voelen en doen hierin? Beperkende overtuigingen en vooroordelen wat doen die met ons en onze omgeving?”

Deze workshop wordt gegeven vanaf 4 personen tot maximaal 6 personen voor een tijdsduur van +/- 2 uur. Na een deel theorie wordt er samen gekeken o.a. met behulp van de kaarten uit mijn werkboek wat relevant is in het nu om mee aan de slag te kunnen gaan. Daar er in groepsverband gewerkt wordt is het van belang dat een ieder in zijn eigen waarde gelaten wordt. Het gaat erom samen de inzichten te delen en van en met elkaar te leren.  ‘Bewustzijn’ te laten ontstaan en niet om je gelijk te halen, de ander te overtuigen of te vergelijken. Een ieder is uniek zo ook onze dieren en gaat zijn weg op zijn eigen wijze. Mede daarom is het zo belangrijk beperkende overtuigingen en vooroordelen los te laten zodat er een echte ontmoeting en  verbinding tot stand kan komen en een ieder zowel mens als dier er mag en kan zijn op zijn unieke wijze.  Er is niet een enkele waarheid, ervaar en kom al doende tot meer ‘bewustzijn’ en ontdek wat voor jou als waarheid telt en zo bijdraagt aan een fijne omgang en samenwerking met je dier.

Deze workshop is bedoeld als aanzet om je verder te kunnen ontwikkelen samen met je dier, om Inzicht en Bewustzijn naar boven te halen.

De kosten bedragen 50,00 euro p.p. inclusief koffie, thee en iets lekkers. Bijvoorbeeld leuk voor een vriendinnen middag of uitje met collega’s.

Als je zelf een aantal mensen bij elkaar hebt kan er in overleg een datum en tijd afgesproken worden. Trek stevige schoenen aan en weerbestendige kleding.